- 200 gr gerookte zalm
- 150 gr hollandse garnalen
- 1 avocado
- 1 friszure appel
- 2 eetlepels mayonaise
- peper en zout
- snufje cayenne peper
- rucola sla
- extra benodigdheden: koffiekopje en plastic folie
Schil de avocado en de appel en snijdt ze in kleine blokjes van ongeveer een halve centimeter. Meng de appel met de garnalen en de mayonaise goed door. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Meng als laatste de avocado door het mengsel.
Bekleed een koffiekopje aan de binnenkant met plasticfolie. Laat een stuk over de rand hangen. Bekleed dat vervolgens weer met een laagje gerookte zalm. Schep een paar eetlepels van je mensgsel in het kopje. Vouw de gerookte zalm en de folie erover en draai alles dicht. Pak de bonbon voorzichtig uit de folie en leg hem op een bord met een bedje van sla.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten