Welkom bij de blog 'Kook met ons!' Hier delen wij onze favoriete recepten en andere lekkernijen. De keukens waarvan we houden zijn zeer divers, je komt hier dus gerechten uit heel de wereld tegen. We houden gewoon van lekker eten! Als je zelf een lekker recept hebt voor op de site dan horen wij dit graag.
Veel plezier op onze site.
Adverteren bij Daisycon

zondag 18 juli 2010

Koffie

Een lekkere lunch of een heerlijk diner sluit je het beste af met een echte Italiaanse espresso. En als echte koffieliefhebbers zijn wij daarom altijd op zoek naar goede, exclusieve koffiebonen.

Zo kwamen wij onlangs terecht op de webshop Italia 365 Bottega waar we al eens online een leuke Vespa postmanbag hadden gekocht. Een mooie site gespecialiseerd in typisch Italiaanse kadootjes, armbandjes en tassen.

Sinds kort hebben ze echter ook verschillende soorten koffie van het merk Caffè Batani in het assortiment. Gemalen espresso, Senseopads en verschillende soorten koffiebonen. Caffè Batani, gevestigd in Siena, blijkt al vijftig jaar te bestaan maar is nu pas in Nederland te koop en is voor ons dé koffie ontdekking van het jaar. En ook de bijbehorende espresso- en cappuccinokopjes met een afbeelding van Piazza del Campo in Siena zijn ontzettend leuk en van mooie kwaliteit. Met de gemalen Caffè Batani koffie, maar vooral ook de Caffè Indios koffiebonen (speciaal geselecteerd door Caffè Batani) wanen wij ons steeds weer even in een echt Italiaans barretje met een heerlijke espresso.

Geen opmerkingen: