Een superlekker hapje dat altijd bij iedereen in de smaak valt.
Sesam-garnalentoast (hapje, 4 personen)
- 4 sneetjes casinowit
- 200 gr garnalen, gepeld en gekookt
- eetlepel sojasaus
- 1 eetlepel sesamolie
- 1 ei
- 2 teentjes knoflook, uit de pers
- 25 gr sesamzaad
- olie om in te frituren
- zoete chilisaus
- benodigdheden: keukenmachine of hakkertje
Doe de garnalen met de sojasaus, knoflook, ei en sesamolie in de keukenmachine en draai er een gladde pasta van.
Smeer de sneetjes brood in met de pasta, strooi er sesamzaadjes overheen en druk goed aan met je handen. Snijd de sneetjes twee keer diagonaal door midden, zodat je 4 driehoekjes krijgt.
Verhit de olie in de wok en frituur de stukjes toast 4 minuten in de hete olie met de sesamkant naar boven.
Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de zoete chilisaus erbij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten