
Pincho's zijn spaanse hapjes op een stokje. Wij hebben deze variant dit weekend voor het eerst gegeten en vonden hem erg lekker.
Pincho's de chorizo (hapje voor 4 personen)
Ingrediƫnten:
Pincho's de chorizo (hapje voor 4 personen)
Ingrediƫnten:
- 100 gr chorizo
- 200 gr kipfilet
- halve theelepel paprikapoeder
- 2 witte boterhammen
- zout en peper
- olijfolie
- sateprikkers of spiesjes
Bereidingswijze:
Snijd de kipfilet in blokjes en kruid met paprikapoeder en peper en zout. Meng er een eetlepel olijfolie door. Laat dit even marineren. Verwijder het vel van de chorizo en snijd hem in blokjes. Haal de korstjes van het brood en snijd in kleine vierkantjes.
Bak de kipfilet goudbruin in een koekenpan. Laat even afkoelen en rijg de kip, chorizo en brood om en om aan een stokje. Bak de spiesjes een paar minuten in olijfolie goudbruin zodat het brood en de chorizo knapperig wordt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten